KNIPS CLASSIC OCH KNIPS BLACK SPECIELLA BRÄDSPEL FÖR ATT FIRA VÄNSKAP OCH GLÄDJE 🎯

Brädspel KNIPS CLASSIC och KNIPS BLACK är avsedda för alla åldersgrupper och kombinationer av spelare. Njut av det spännande, enkla, dynamiska spelglädjen med KNIPS. Eftersom brädspelet är tillverkat av extremt hållbara material, funktionellt kompakt, kan det spelas på obegränsade platser och förhållanden.

Det spännande brädspelet KNIPS för vänner och familj.Det spännande brädspelet KNIPS för barn och par.

  ❗❗❗ Just nu är det ett ypperligt tillfälle att köpa brädspelet KNIPS med särskilt förmånliga -50% rabatt.  🔥🔥🔥

🌐 PARTNERS 🌐

Vårt uppdrag är inte bara att föra människor samman för roliga brädspelsevenemang och fester, utan också att spela en viktig roll i förbättringen och utvecklingen av mental hälsa. Vi är stolta över att kunna erbjuda brädspel som för människor samman över hela Europa! Låt vänskap, glädje och ett sunt sinne förenas! Dela din berättelse på sociala medier #knipsgame

Brädspel KNIPS partners. Frankrike, Danmark, Schweiz, Lettland, Tyskland

Les Tricheurs (www.lestricheurs.com), Le Dé Caféiné (www.ledecafeine.com), Hyggeonkel (www.hyggeonkel.dk), DuBischDra (www.dubischdra.ch), Zvaigzne ABC (www.zvaigzne.lv),  Würfel & Zucker (www.wuerfelundzucker.de) och andra.

INSTRUKTION FULLSTÄNDIG SPEL

LÄR KNIPS BORDSSPEL REGLER MED EN HELT SPELVIDEO – SE NU!💡

Gör dig redo för en fantastisk tid med brädspelet KNIPS: Lär dig spelets regler med vår roliga och informativa spelvideo i full längd - det är det perfekta sättet att ha kul samtidigt som du fördjupar dina kunskaper! Missa inte det - titta nu och bli ett KNIPS-proffs!

HUR ATT SPELA BRÄDSPEL KAN FÖRBÄTTRA DIN PSYKISKA HÄLSA

Visste du att att spela brädspel kan vara mer än bara ett roligt tidsfördriv? Brädspel erbjuder ett brett utbud av fördelar, inklusive en positiv inverkan på din mentala hälsa. I det här blogginlägget kommer vi att utforska hur att spela brädspel kan bidra till att förbättra ditt mentala välbefinnande.

Mer i vår BLOGG ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

Brädspel KNIPS bild av certifikat, patent och upphovsrätt

LTD "KNIPS"  Registreringsnummer: 40203455100

Ganibu dambis 22d, 1, 204, Riga, Latvia, LV-1045   GSM +371 29573639   [email protected]   Kontaktformulär