KNIPS CLASSIC JA KNIPS BLACK LAUTAPELIT ELÄMÄN JUHILLE 🎯

Lautapelit KNIPS CLASSIC ja KNIPS BLACK on tarkoitettu kaikille ikäryhmille ja pelaajayhdistelmille. Nauti jännittävästä, yksinkertaisesta, dynaamisesta pelinautinnosta KNIPSin kanssa. Koska lautapeli on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, toiminnallisesti kompakti, sitä voidaan pelata rajattomasti paikoissa ja olosuhteissa. 

Jännittävä lautapeli KNIPS ystäville ja perheelle.Jännittävä lautapeli KNIPS lapsille ja pariskunnille.

  ❗❗❗ Juuri nyt on loistava tilaisuus ostaa lautapeli KNIPS erityisen edullisella -50% alennuksella.  🔥🔥🔥

🌐 KUMPPANIT 🌐

Missiomme ei ole vain tuoda ihmisiä yhteen hauskoihin lautapelitapahtumiin ja juhliin, vaan myös olla tärkeässä roolissa mielenterveyden parantamisessa ja kehittämisessä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota lautapelejä, jotka tuovat ihmiset yhteen kaikkialla Euroopassa! Ystävyys, ilo ja terve mieli yhdistyvät! Jaa tarinasi sosiaalisessa mediassa #knipsgame

Lautapeli KNIPS yhteistyökumppanit. Ranska, Tanska, Sveitsi, Latvia, Saksa

Les Tricheurs (www.lestricheurs.com), Le Dé Caféiné (www.ledecafeine.com), Hyggeonkel (www.hyggeonkel.dk), DuBischDra (www.dubischdra.ch), Zvaigzne ABC (www.zvaigzne.lv),  Würfel & Zucker (www.wuerfelundzucker.de) ja muut.

KOKO OPAS PELIVIDEO

OPPIMI KNIPS LAUTAPELIN SÄÄNNÖT KOKO PELIVIDEON KANSSA – KATSO NYT! 💡

Valmistaudu huipulle KNIPS-lautapelin avulla: Opi pelin säännöt hauskalla ja informatiivisella täyspitkällä pelivideollamme – täydellinen tapa pitää hauskaa ja syventää tietojasi! Älä missaa - katso nyt ja ryhdy KNIPS Proksi!

MITEN LAUTTAPELIEN PELAAMINEN VOI PARANTAA psyykkistä TERVEYTTÄSI

Tiesitkö, että lautapelien pelaaminen voi olla muutakin kuin hauskaa ajanvietettä? Lautapelit tarjoavat laajan valikoiman etuja, mukaan lukien positiivinen vaikutus mielenterveyteen. Tässä blogikirjoituksessa tutkimme, kuinka lautapelien pelaaminen voi parantaa henkistä hyvinvointiasi.

Lisää BLOGISSA ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️

Lautapelikuva sertifikaatista, patentista ja tekijänoikeuksista

LTD "KNIPS"  Rekisterinumero: 40203455100

Ganibu dambis 22d, 1, 204, Riga, Latvia, LV-1045   GSM +371 29573639   [email protected]   Yhteydenottolomake

Cart

Cart is empty.